Hladnjača Skupljen ...

Preduzeće "Bella 9"-d.o.o. u čijem sklopu se nalazi "Hladanjača Bella 9" - Skupljen je nastavak tradicije porodice Popović koja se više od 47 godina bavi preradom, zamrzavanjem i izvozom najkvalitetnijeg Srpskog voća na tržišta Evropske Unije, Amerike i Rusije.

Hladnjaća je locirana na magistralnom putu Beograd-Šabac u mestu Skupljen i strateški je locirana izmedju tri najveće voćarske regije, Valjevsko-Kolubarske, Mačvanske i Krupanjske.

Kapacitetet jednovremenog lagera Hladnjace Skupljen je 3500 t na -18 Cº i 500 t na 0 Cº, a kapacitet prerade voca je 9000 t godisnje sto je svrstava medju najvece preradjivace voca i povrca u regionu. Hladnjača poseduje 6 komora na minusnom režimu preko -18 Cº i jednu komoru na režimu od 0 Cº do +5 Cº.

Preduzeće "Bella 9" je sa svojih 20 stalno zaposlenih i oko 80 sezonskih radnika podeljeno u četiri organizacione celine:

  1. Sektor nabavke
  2. Sektor opštih poslova
  3. Sektor proizvodnje
  4. Sektor održavanja

Važniji kupci Preduzeca BELLA 9 su preradjivači voća, Trgovinski lanci, Mlekare i Pekare iz EU.

Vazniji dobavljači su veci individualni proizvodjači voća i povrća iz Mačvanskog i Valjevskog Regiona, kao i proizvođači iz cele Srbije.

Preduzeca "Bella 9" ima politiku konstantnog ulaganja u proizvodni proces i kvalitet proizvedene robe a najvažniji razvojni planovi su širenje asortimana proizvoda, povećanje lagerskog kapaciteta i otvaranje novih tržišta.

Sertifikati

Kvalitet naših proizvoda i našeg proizvodnog procesa potvrđuju i dobijeni sertifikati.


image 0
BRC
image 3
Kosher